Снимка: БулфотоДържавният глава Румен Радев изрази солидарността на България с Гърция по отношение на охраната на външните

...
Снимка: БулфотоДържавният глава Румен Радев изрази солидарността на България с Гърция по отношение на охраната на външните
Коментари Харесай

Радев изрази солидарността ни с Гърция при охраната на външните европейски граници

Снимка: Булфото

Държавният глава  Румен Радев  изрази солидарността на  България  с  Гърция  във връзка с  охраната на външните европейски граници в изискванията на засилен миграционен напън. 

В телефонен диалог с новия президент на южната ни съседка  Екатерини Сакеларопулу  президентът Радев поздрави своя гръцки сътрудник с встъпването и в служба и й пожела триумф във високоотговорната й задача, написа dariknews.bg. 
 
България и Гърция споделят обща отговорност за защитата на европейските граници  и следва да обединят старания за адаптиране на политиката на Европейски Съюз в региона на миграцията, прикани още Румен Радев. Предложение за изработването на общ европейски проект за деяние при положение на ненадейно нарастване на миграционния напън по външните граници на Европейски Съюз към този момент беше импортирано от президента при започване на 2017 година, до момента в който представляваше страната ни на съвещанията на Европейския съвет.
 
Стратегическото партньорство на България и Гърция, отличният политически разговор на всички нива и вероятностите за следващо задълбочаване на двустранния стопански и капиталов продан, също бяха измежду тематиките на диалога.  Президентът Радев удостовери интереса на страната ни за разширение на двустранното партньорство в енергетиката , което е от голяма важност за енергийната диверсификация на целия район.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР